Květen 2011

Schwarzeneggerovo dieťa má ďalšieho "otca

29. května 2011 v 16:03 Pikošky
exmanžel matky nemanželského dieťaťa Arnolda Schwarzeneggera Rogelio Baena sa stále považuje za otca 13-ročného Josepha. "Som tvoj otec, to je všetko," odkázal chlapcovi v televíznej šou Entertainment Tonight.


Ako ďalej uviedol, o tom, že nie je biologickým otcom dieťaťa, sa dozvedel len pred týždňom. "Bol som nahnevaný, veľmi nahnevaný. Arnold Schwarzenegger bol pre mňa hrdinom, teraz sa cítim zradený," povedal.

S chlapcom vraj naposledy hovoril minulý rok a netuší, kde sa teraz spolu s bývalou manželkou Mildred "Patty" Baena nachádzajú.

Dvojica sa rozišla v roku 1997 len dva mesiace po narodení dieťaťa. Zatiaľ nie je jasné, ako často sa s ním Rogelio Baena stretával.

Patty Baena, ktorá vo Schwarzeneggerovom dome pracovala dvadsať rokov a výpoveď dala tento rok v januári, splodila s hercom syna koncom 90. rokov v jeho dome, kde vykonávala domáce práce. Samotný herec sa dozvedel o chlapcovi, až keď bol batoľa a finančne ho podporoval.

Zdroj: Webnoviny.sk

Mariah Carey obvinili zo zlej starostlivosti o dvojičky

29. května 2011 v 16:01 Pikošky






Losangeleskýokresný úrad pre záležitosti detí a rodiny ukončil vypočúvanie speváčkyMariah Carey so záverom, že nie je žiaden dôvod pre ďalšie vyšetrovaniev súvislosti s jej prístupom k rodičovstvu.


Pre portál TMZ to uviedol nemenovaný zdroj.

Podľa neho predstavitelia úradu vypočúvali Carey a strávili nejaký čas sjej dvojičkami, na čo potvrdili, že deti žijú v zdravom a bezpečnom prostredí.

Úrad na speváčku upozornil telefonát, v ktorom sa anonym sťažoval, že Carey pila pivo v čase, keď dojčila. Piť tmavé pivo jej však poradil zamestnanec pôrodnice, nakoľko by jej to malo pomôcť pri laktácii.

Speváčka preto sociálnym pracovníkom jednoducho vysvetlila, že iba plnila odporúčanie personálu pôrodnice, pričom to, že pivo pila, sa nikdy nesnažila utajiť. Na vypočúvaní sa údajne zúčastnila aj speváčkinaprávnička Laura Wasser.

Podľa zdroja TMZ úrady prípad uzavreli s tým, že na žalobu nie je žiaden dôvod.

Dvojičky Moroccan Scott a Monroe sa narodili 30. apríla v Los Angeles ako prvé deti Carey a jej manžela Nicka Cannona. Informáciu zverejnila webová stránka TMZ.com.

Zdroj: Webnoviny.sk



Blake-fotky

23. května 2011 v 14:02 Blake Lively

Obrazek
Blake Christina Lively sa narodila 25.8.1987 v znamení panny, v Tarzánií v Californii. Narodila sa "doslova" v šoubiznisovej rodine. Jej otec je režisér a herec a jej matka je talentovaná manažérka. Patrí do veľkej rodiny pretože má štyroch súrodencov. Sestry Lory a Robin a bratov Erica a Jasona. Na výslnie ju dostal film Sesterstvo putovných kalhot v roku 2005. Medzi jej obľúbené speváčky patri Birtney Spears. Dnes je známa predovšetkým zo seriálu Gossip girl, kde hra Serenu van der Woodsen. V máji 2008 časopis People uverejnil fotku na ktorej sa Blake a jej filmový partner Penn Badgley bozkávajú na dovolenke v Mexiku. Bohužiaľ táto dvojica tvorí už len seriálový párik. V reálnom živote sa už rozišli.

Filmografia

  • Sandman (1998) - Trixie/Tooth Fairy
  • The Sisterhood of the Traveling Pants (2005 ) - Bridget "Bee" Vreeland
  • Accepted - Monica (2006)
  • Simon Says- Jenny (2006)
  • Elvis and Anabelle - Anabelle (2007)
  • The Sisterhood of the Traveling Pants 2(2008) - Bridget "Bee" Vreeland
  • New York, I Love You (2009) - Gabrielle
  • The Private Lives of Pippa Lee(2009) - Teenage Pippa Lee
  • Gossip Girl (2007 - súčastnosť) - Serena van der Woods

Nate and Serena -obrazky

22. května 2011 v 19:37 gossip girl


Serena and Nate - serena-and-nate photo


During this scene in EP3.17 Inglourious Bassterds something wasn't continue .. What was it?!?
Which Episode?
chace and blake on set 11/3/11! - serena-and-nate photo


4x07 Serenate <3 - serena-and-nate photo


chace and blake - serena-and-nate photo

Serena and Nate - serena-and-nate photo

Serena and Nate - serena-and-nate photo

Serena and Nate - serena-and-nate photo

Wich episode is this from?
Serena and Nate - serena-and-nate photo

Serena and Nate - serena-and-nate photo

Episode??
Serena and Nate - serena-and-nate photo

Which episode?
Serena and Nate - serena-and-nate photo

Serena and Nate - serena-and-nate photo

Serena and Nate - serena-and-nate photo


Serena and Nate - serena-and-nate photo


Serena and Nate - serena-and-nate photo


Serena&Nate//// - serena-and-nate photo

Serena&Nate - serena-and-nate photo

S&N - serena-and-nate photo



S&N - serena-and-nate photo
SERENA & nate debarted so cute(neviete v ktorej casti bude Serena v nemocnici???...prosim napiste do komentou)


Gossip Girl: Nate and Serena Have Sex for Breakfast
.gallery .brightcovemain object { width: 550px; height: 498px; }.gallery #slider { height: 500px ! important; }



Fottto

22. května 2011 v 18:45 gossip girl
imagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.com
Free Image Hosting Free Image Hosting Free Image Hosting Free Image Hosting Free Image Hosting Free Image Hosting Free Image Hosting

5.seria GG

22. května 2011 v 18:38 gossip girl
CW se rozhodla pro další sérii Gossip Girl. Seriál je druhá nejpopulárnější show tohoto kanálu pro ženy ve věku 18-34. Společně s Gossip Girl se objeví příští sézónu i nové série AMERICA'S Next Top Model, The Vampire Diaries, 90210 a Supernatural.

4x22

22. května 2011 v 18:32 gossip girl
Tu som našla par fotiek z poslednej časti štvrtej serie GG

Voľte za Justina v Billboard Fan Favorite Award 2011

22. května 2011 v 18:27 Pikošky
Voľte za Justina v Billboard Fan Favorite Award 2011

Hned ako budú ceny AMA rozdané tu bude ešte jedna cena Billboard Fan Favorite Award 2011, ktorú získa umelec z najvyšším počtom hlasov tak neváhajte a hlasujte za Justina.

http://www.billboard.com/features/more-1005174982.story#/features/billboard-music-awards-fan-favorite-award-1005174942.story?page=2

Selena Gomez chce aby Justin vyhral cenu najlepší nový umelec na Grammy 2011

22. května 2011 v 18:24 Selena Gomez
Selena Gomez chce aby Justin vyhral cenu najlepší nový umelec na Grammy 2011

Selena zdieľa svoje priania aby Justin porazil Drake-a v boji o cenu o najlepšieho nového umelca na Grammy 2011.

Počas rozhovoru povedala:
"Musím povedať Justin Bieber pretože viem ako veľmi ťažko musí na tom robiť. Dúfam , že vyhrá ale aj Drake-a milujem. Je to veľmi náročná kategória preto neviem kto vyhrá , samozrejme však verím Justinovi."

"Ja to nejdem vyhrať , už len preto , že si to volia ľudia sami ale aj tak som veľmi rada aspoň za nomináciu."

Justin a Selena na koncerte Ernieho Haltera

22. května 2011 v 18:22 Pikošky
Justin a Selena na koncerte Ernieho Haltera

Hned ako sa Justin vrátil do L.A sa stretol zo Selenou a spolu sa vybrali na koncert Ernieho Haltera, tam spolu zaspievali pieseň "Come Home To Me".

Podarilo sa im to a upozorňujem na 2:47, Justin povedal "and my beautiful girlfriend over here", čiže tam asi bola Selena.



Selena Gomez podvádza Justina s Corym Monteithom ? (klamstvo)

22. května 2011 v 18:21 Pikošky
Selena Gomez podvádza Justina s Corym Monteithom ? (klamstvo)
t

Selena Gomez a hviezda seriálu GLEE Cory Monteith vyzerali šťastne keď prišli na odovzdávanie cien v Galen Center 2 apríla.

Justin sa nemohol zúčastniť lebo je na tour v Európe.

Ale musíme uznať , že spolu vyzerajú zlato.

Pred dvoma mesiacmi boli tiež spolu videní v jednom kine kde napísal o nich jeden časopis že Cory z nej nevedel odtrhnúť zrak.

Christina Aguilera fanúšikom: Nakopem vám zadky!

22. května 2011 v 14:28 Pikošky
Zdroj: Buzznet.com
Čerstvo rozvedená Christina Aguilera je za "tvrdáčku". V Late Show Davida Lettermana to natrela všetkým fanúšikom, ktorí by chceli jej tvorbu počúvať zadarmo.
V známej zábavnej šou speváčka, ktorá pracuje aj ako hlasová pedagogička, posunula pár rád začínajúcim umelcom: "Ak sa voláte Larry, zmeňte to na Larry Bieber. Majte viac zameraní: Ja som speváčka, herečka a sčasti daňová účtovníčka. Počúvajte toľko žánrov, koľko je možné, ale ak si napálite moju hudbu, nakopem vám zadky!" pohrozila Aguilera.
Tridsaťročná hviezda, ktorá sa v nakrúcania vrátila do newyorského hotela so svojím spiacim synčekom na rukách, si vystrelila aj zo sama seba a svojho nešťastného vystúpenia na Super Bowle, kde si pomýlila slová hymny a odporučila zúčastneným, aby sa slová tejto skladby určite naučili.
Autor: Bono

Schwarzenegger má nemanželské dieťa s touto ženou!

22. května 2011 v 14:27 Pikošky
Zdroj: TMZ
Matkounemanželského syna hollywoodskeho herca a bývalého guvernéra štátu Kalifornia Arnolda Schwarzeneggera je 50-ročná Mildred Patricia Baena, ktorá v hercovom dome pracovala dvadsať rokov a výpoveď dala tento rok vjanuári.
Informovala o tom webstránka TMZ.com, ktorá taktiež získala fotografie Schwarzeneggerovho syna.
Baena pre TMZ.com uviedla, že s bývalým guvernérom mala nechránený sex koncom 90. rokov v jeho dome, kde varila, prala a vykonávala iné domáce práce. V dome však podľa vlastných slov nikdy nenocovala.
Samotný herec sa dozvedel o chlapcovi, až keď bol batoľa. Odvtedy bol vraj k nej Schwarzenegger "štedrý". Dôkazom môže byť, že Baena v súčasnosti býva vo veľkom dome s bazénom neďaleko Los Angeles.
Schwarzenegger sa k nemanželskému dieťaťu priznal len týždeň po tom, čo spoločne so svojou manželkou Mariou Shriver oznámil rozchod po 25 rokochmanželstva. "Povedal som o tom svojej manželke po tom, čo som opustil úrad guvernéra. Rozumiem, že moji priatelia a rodina sú na mňa nahnevaní a sú zo mňa sklamaní. Zaslúžim si to. Neexistuje žiadne ospravedlnenie na to, čo som spravil a beriem plnú zodpovednosť za bolesť, ktorú som spôsobil. Ospravedlnil som sa Marii, mojim deťom aj ostatným členom rodiny. Je mi to naozaj ľúto," uviedol 63-ročný herec.
Arnold Schwarzenegger, ktorý sa v Hollywoode presadil ako hrdina akčnýchfilmov a neskôr aj v komédiách, sa s televíznou žurnalistkou a členkou klanu Kennedyovcov oženil v roku 1986. Spolu majú štyri deti.
Zdroj: Webnoviny.sk


Železník lekársky

20. května 2011 v 20:57 The Vampire Diaries

Latinsky: Verbena officinalis
Anglicky: Vervain
Česky: Sporýš lékařský
Slovensky: Železník lekársky